miercuri, 21 octombrie 2009

Trandafirii din Hide Park


























4 comentarii:

  1. Frumosi trandafiri. Si eu sunt noua, dar nu am de gand sa pun nici o fotografie pana cand nu o voi lucra, daca va fi nevoie in photoshop, bineinteles, in photoshop. Se vede data cand a fost facuta fotografia, adica 11.11.2007. Asta nu trebuie sa se vada in nici o fotografie, decat daca faci o fotografie in timpul cursului. Iti dau un exemplu: castan pe 5 octombrie, castan pe 5 noiembrie, castan pe 5 decembrie, castan pe 5 ianuarie, adica in fiecare luna acelasi copac sau aceeasi floare. Si eu am blog, dar nu voi pune nici o fotografie pana cand nu voi stapanii perfect programul photoshop pe care il am. Din respect fata de mine insami, din respect fata de banii pe care i-am dat pentru acest curs, pentru munca suplimentara depusa pentru a-i castiga. Poti sa-mi vizitez blogul - nu am inca nici o fotografie in el, la http://ralucaagasanu.blogspot.com.Am in schimb instalat un numarator de vizite care-mi spune cate persoane au vazut blogul, iar de numarat ma numara, inclusiv pe mine cand il vad.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea ca ar trebuis sa scoti data de pe fotografii, pentru ca arata foarte urat. De asemenea, multe imagini sunt subexpuse. Incearca sa corectezi lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru comentarii.
    Sincera sa fiu, fotofrafiile cu trandafiri nu le-am mai vazut de mult vreme, am dat intamplator peste ele. Si pe mine ma enerveaza acum data de pe ele si am realizat cand le-am vazut ca erau subexpuse, dar fiind un blog de scoala, le-am pus ca sa masor o evolutie, dupa cum vedeti dupa date sunt facute acum mult vreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte placuti trandafirii
    imi place in mod speciall cea de a partra fotografie
    cum se spune si mai sus data pusa pe poza da foarte urat
    eu personal nu fac poze cu data imprimata pe ele

    RăspundețiȘtergere